Dancerway Súgó

Célkitűzés

Az alkalmazás táncos közösségek tagjai számára ad lehetőséget arra, hogy névtelenül véleményezzék az erre őket felhatalmazó táncpartnereiket, ill. azokat az eseményeket, amelyekre beregisztrálták magukat. A véleményezés kérdésekre adott válaszok útján történik. A véleményező partner kiléte nem fejthető vissza. A partneri véleményekről csak statisztikák készülnek, amelyeket kizárólag csak a véleményezett láthat.

Az alkalmazás a táncosokat arra ösztönzi, hogy a minél több vélemény begyűjtése érdekében minél több partnerrel táncoljanak, a véleményekről kapott statisztikák alapján táncukat irányítottan fejlesszék. Az eseményekkel (rendezvények, tanfolyamok, órák, bulik, stb.) kapcsolatos vélemények az esemény alakulását vagy egy következő esemény szervezését segíthetik.

Bejelentkezés

Az alkalmazás indítását követően első alkalommal válaszd ki az alkalmazás nyelvét, majd jelentkezz be!

Facebook bejelentkezéshez használd a Facebook azonosítódat és jelszavadat! (A Facebook-ról csak a nevedet és a fényképedet használja az alkalmazás.)

Ha email címmel akarsz bejelentkezni, válaszd az Email bejelentkezést! Első alkalommal az Új felhasználó adatok kitöltésével regisztrálnod kell magad. Ehhez egy a rendszerbe már bejelentkezett társadtól (kezes) bemutatkozó kódot kell kérned. Figyeljetek arra, hogy ez csak rövid ideig érvényes! (A bemutatkozó kód a kiválasztásakor megjelenő szám.)

Az első bejelentkezést követően válaszd ki az országodat és egy táncstílust!
Az alkalmazás a beállításokat megjegyzi.

Profil

A saját profilképedre bökve léphetsz be a profilodba, ahol a következő menüpontokat találod:

Facebook kijelentkezés

Ha kijelentkezel, az alkalmazás használatához újra be kell jelentkezned.

Ország kiválasztása

Az első belépéskor megadtad az országodat. Ennek megváltoztatására akkor lehet szükséged, ha más országba utazol, és alapértelmezésben az adott ország táncosait és eseményeit szeretnéd látni.

Táncstílus hozzáadása

Ha többféle táncnemben táncolsz, itt veheted fel őket a megjelenő listából. Ha ugyanazt a táncot nemcsak egy szerepben (vezető/követő) táncolod, a szerepekre külön-külön kell felvenned a táncstílust.

Táncstílus elvétele

Táncstílus törlése (ha pl. abbahagysz egy táncot). A törlés hatására minden törlődik, ami a táncstílusra vonatkozóan Veled kapcsolatos.

Felkérés véleményezésre

Az alkalmazás használói közül olyanokat kérhetsz fel arra, hogy Téged véleményezzenek, akik a kiválasztott táncot ellentétes szerepben táncolják. (A listában csak azokat látod, akik a Szűrésben látható szűrőfeltételnek is megfelelnek.) A felkért partner a továbbiakban mindaddig véleményezhet Téged a tánchoz tartozó kérdések megválaszolásával, amíg nem ignorálod vagy törlöd őt a felkértek listájában. Ez a felkérés nem kölcsönös, hatására Te nem véleményezheted a felkért partnert, csak ha ő is felkér Téged. Ha kölcsönösen felkérnétek egymást, és mindkettőtöknél kéznél van a telefon, válasszátok a menüpontot!

Felkértek listája

Itt találod a kiválasztott táncstílusban általad véleményezésre felkért (a megadott szűrőfeltételeknek megfelelő) partnereket. A listában a fényképekre bökve többszörös kiválasztásra van lehetőség, majd a kiválasztott partnerekre az alsó nyomógomb ikonokkal az alábbi műveletek végezhetők:

Tanár: A kiválasztott partner(eket) tanárodnak tekinted. A tanári vélemények nyomnak legtöbbet a latban.

Kedvenc: A kiválasztott partner(eket) kedvencnek jelölöd. A kedvenc partnerek véleménye súlyozottan számít.

Töröl: A kiválasztott partner(ek) törlése a felkértek közül. A törölt partner észreveszi, ha törölted, mert a továbbiakban nem tud Téged véleményezni.

Ignorál: A kiválasztott partner(ek) véleményének figyelmen kívűl hagyása. Az ignorált partner erről nem szerez tudomást, továbbra is tud Téged véleményezni, de a véleménye a kiértékelésbe nem számít bele. Ezt válaszd, ha pl. egy kölcsönös felkérést nem akartál visszautasítani, de mégsem vagy kíváncsi a partnered véleményére, de nem akarod megbántani őt a törléssel. Ignorált partner ignorálása az ignorálást érvényteleníti, ennek pillanatától (nem visszamenőleg) újra számítanak a partner véleményei.

Kérdések

Itt találod a kiválasztott táncstílushoz tartozó kérdéseket. A listában az ikonokra bökve többszörös kiválasztásra van lehetőség, majd a kiválasztott kérdés(ek) ignorálható(k). Az ignorált kérdésekre kapott válaszok nem vesznek részt a kiértékelésben, de a véleményezők erről nem tudnak. Ignorált kérdés ignorálása érvényteleníti az ignorálást, a kérdésre adott válaszok újra beszámítanak.

Eseményre regisztrálás

Azok a kiválasztott táncstílushoz tartozó, szűrőfeltételeknek megfelelő események jelennek meg a listában, amelyekre még nem regisztráltál. A listában az ikonokra bökve többszörös kiválasztásra van lehetőség, majd az OK hatására történik meg a regisztráció. Az eseményeid a továbbiakban a menüpontban láthatók, lejelentkezni is ott lehet róluk.

Jelmagyarázat

Felkérés kölcsönös véleményezésre
Vélemények megtekintése
Vélemény változásának megtekintése
Regisztrált események megtekintése
Leiratkozás egy eseményről
Top 10 % elismerés. (Az adott kérdésben a legjobb 10%-ban vagy.)
Az adott kérdésben elérhető a Top 10% elismerés, de még nem érted el.
A felkért partnereid véleményezési aránya./Az eseményre regisztráltak ilyen arányban mondtak véleményt.

Partnerek véleményezése

A táncpartnerek között azok jelennek meg, akik az adott tánctípusban felkértek, hogy véleményezd őket (és a szűrőfeltételnek is megfelelnek). Azok a partnerek, akiket Te nem kértél fel, halványabban jelennek meg azoknál, akikkel kölcsönös a felkérés. A partner kiválasztását követően megjelennek a kérdések, ezek megválaszolása jelenti a véleményezést. Nem kötelező minden kérdésre válaszolni, bármelyik kihagyható a következőre lépéssel.

A kérdések lehetnek eldöntendők (igen/nem válasz), osztályozandók (válaszd a minősítésnek megfelelő ábrát), ill. listából megválaszolhatók. Kiválaszthatók kérdéscsoportok alapján is, de a kérdéscsoport végére érve a következőre lépés átvisz a következő csoport kérdéseire. Ha az adott partnerre rövid időn belül mondasz újabb véleményt, még látni fogod, mit válaszoltál legutóbb, egyébként nem.

A véleményed nem örök, időnként lejár, újítsd meg, ha újra táncoltok! Ne aggódj, a válaszaid eredete sosem lesz visszafejthető a véleményezett számára!

Események véleményezése

Az eseményeidet a menüponttal éred el. Véleményezéshez válaszd ki az eseményt, és a partnerek véleményezésével azonos módon válaszold meg a kérdéseket! Itt sem kötelező minden kérdésre válaszolni.

Vélemények megtekintése

Csak a kiválasztott táncnemben az általad felkért partnerek Rád vonatkozó válaszainak összegzésének megtekintésére van lehetőség, de csak akkor, ha elegendő olyan felkért partnered van, aki aktívan használja az alkalmazást. Ez biztosítja azt, hogy semmiféleképpen (egymást követő ignorálásokkal pl.) ne lehessen visszakövetkeztetni arra, hogy ki hogyan véleményezett.

A felkért partnereid véleményének pillanatnyi összegzését a főképernyő menüpontjából éred el. A Vélemények ablakon kérdésenként látod a pillanatnyi statisztikát. A különböző típusú kérdésekhez különböző típusú diagramok tartoznak. A diagram azt mutatja, hogy a felkért partnereid milyen arányban értékeltek. Ha egy kérdésnél a jelet látod, akkor az adott kérdésben elérhető a Top 10% elismerés, de még nem érted el. A jelölés azt jelenti, hogy az adott kérdésben a legjobb 10%-ba kerültél.

A felkért partnereid véleményének alakulásáról kaphatsz képet, ha a Vélemények ablak menüpontját használod. Kérdésenként látod a vélemények időbeni alakulását. Az ablak alján változtathatod az időintervallumot.

Esemény értékelésének megtekintése

Csak azokról az eseményekről látsz értékelést, amelyekre regisztráltál. Menj az eseményeidre a menüponttal, majd az esemény kiválasztását követően a menüpont segítségével jelenítheted meg az eseményre vonatkozó vélemények állását. A diagram azt mutatja, hogy az eseményre regisztráltak milyen arányban értékeltek.

Hogyan csináld?

Kérdés Válasz
Ha kölcsönösen fel akarjátok kérni egymást, és kéznél van a telefonotok Válasszátok a menüpontot
Ha nem érdekel egy kérdésre adott válasz Ignoráld a kérdést a kérdések listájában
Ha mégsem érdekel egy felkért partnered véleménye Ignoráld őt a felkértek listájában
Ha valakinek a véleménye fontos számodra Jelöld be őt kedvencnek a felkértek listájában
Ha valakit tanárodnak tekintesz Jelöld be őt tanárnak a felkértek listájában
Ha nem akarsz válaszolni egy kérdésre Egyszerűen lépj tovább
Ha egy listában több elemet akarsz kezelni Az elemek ikonjára bökve válaszd ki az elemeket
Ha nem akarod, hogy véleményezzenek, de te szívesen véleményezel Ne a kölcsönös felkérést válaszd
Ha kölcsönös felkérés után mégsem akarod, hogy a partnered véleményezzen Töröld őt a felkértek listájából
Ha mostantól mégis érdekel egy ignorált partner véleménye Ignoráld őt újra a felkértek listájában
Ha mégis érdekelnek egy ignorált kérdésre adott válaszok Ignoráld az ignorált kérdést a kérdések listájában
Ha eseményt akarsz véleményezni A profilodban regisztrálj az eseményre, majd a menüpontban értékeld
Ha a Rád vonatkozó vélemények pillanatnyi állására vagy kíváncsi Használd a menüpontot
Ha a Rád vonatkozó vélemények változására vagy kíváncsi Használd a Vélemények ablak menüpontját
Ha egy eseményed értékelésének állására vagy kíváncsi Menj az eseményre, és használd a menüpontot